Zombie World RPG

A zombie RPG where you can create a character and RP in a zombie world

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Ideas
  •  » Nike Air Max is blijven om te upgraden

#1 2015-12-29 03:28:16

nadsfioe
Member
Registered: 2015-12-29
Posts: 4
Website

Nike Air Max is blijven om te upgraden

Als je een basketbal fan die werd geboren in de jaren '80, was je geluk om de schoonheid die jaren '90 basketbal getuige. Het was echt een geweldige tijd om basketbal fan. Als je veel aandacht gespeeld om wat de spelers droegen op hun voeten zou je ook gemerkt het brede scala van schoeisel deze speler gebruikt om te rocken. Een van die toevallig het de goedkoop nike air max 1, die ook is ingesteld op de retro behandeld dit jaar! Oorspronkelijk uitgebracht in 1995, de Nike Air Max Sensation was Chris Webber de eerste signature model, wat betekent dat fand van C-Webb gaat om een kans om agent snel als ze niet in staat zijn om 20 jaar geleden hebben. De Nike Air Max Sensation zal komen in een wit full-grain leer in contrast met de hits van de blauwe en zwarte gezien over de schoen. Hieronder vindt u een Air Max zool zal vinden met voldoende demping en ondersteuning.

Terug in augustus zagen we LeBron James rocken een paar Nikes we hadden nog nooit iemand rots gezien. Het was niet helemaal een LeBron model, en het was niet helemaal een kopen nike air max 1, dus het uiteindelijk wordt opgeroepen de Nike Air Max LeBron x 95. We waren bijna zeker dat deze hybride creatie werd ingesteld op een een van zijn een voor LeBron James zelf. Nou wat denk je, het blijkt dat Nike heeft besloten om deze hybride Nike model vrij te geven aan het publiek. Nike heeft een aantal van de Nike Air Max 95 meest erkende eigenschappen en geïmplementeerd ze op de Nike LeBron 12 Laag in de OG Oranje colorway komst uitgerust met de een van een soort gradiënt vervagen bovenste. Op zijn zachtst gezegd, ik denk dat de Air Max 90 is niet leven aan de verwachting dat we allemaal gehoopt toen wisten we dat het 25 zou draaien dit jaar. In plaats daarvan Nike is geeft ons middelmatige releases, met uitzondering van een paar OG-geïnspireerde kleurstellingen hier en daar.

Nike heeft een aantal geweldige dingen gedaan met de nike air max 1 dames-serie, en ze zijn doorgegaan met het model dat door de jaren heen te upgraden. Volgende zullen we het zien van de nieuwste colorway van de AM2015 editie. Het lijkt erop dat deze versie van de schoen gaat de collegiale route, en zal beschikken over een 'Georgetown Hoyas "geïnspireerde make-up. Een Navy Blue bovenste zal worden gebruikt, terwijl de lichtgrijze accenten zijn te vinden in. White is ook aanwezig samen met een doorzichtige zool. De hoge prestaties loper is gemaakt met gaas en Flywire om het een lichtgewicht en toch duurzaam gevoel. De Air Max Plus Tuned 1 wordt geleverd met Obsidian op de meerderheid van de mesh met gradiënt Blue Lagoon strepen die verticaal op de zijpanelen. Blue Lagoon is ook aanwezig op de Swoosh logo en de zool. Obsidian suède is ook aanwezig op het hele spatbord en de hiel, terwijl hints van zwart-wit af dit iconische Nike silhouet.

Offline

 

2015-12-29 03:28:16

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Ideas
  •  » Nike Air Max is blijven om te upgraden

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting