Zombie World RPG

A zombie RPG where you can create a character and RP in a zombie world

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Ideas
  •  » Nike Air Max past in een nieuw tijdperk

#1 2016-01-06 03:11:41

xewruios
Member
Registered: 2016-01-06
Posts: 4

Nike Air Max past in een nieuw tijdperk

Als al-rode sneakers is wat je wilt, is de nieuwste update over NIKEiD gaat heb je een glimlach van oor tot oor. NIKEiD heeft zojuist laten weten dat je in staat om tonale versies van een aantal van uw favoriete Nike Air Max modellen te maken zal zijn. De nieuwe effen kleur optie gaat verder dan alleen rood, zoals het is vastgesteld dat er tevens verscheidene andere kleur aanbiedingen die ook kan worden gebruikt voor de tonale kijken. Sommige modellen kunt u de tonale blik op te krijgen zal zijn de Nike Air Max 90, Air Max 90 Hyperfuse en goedkoop nike air max dames. Op de top van alle van de Air Max 95 archieven getoond in de tentoonstelling, Nike lanceerde ook iets genaamd de " Air Max 95 Missie "waarmee u te beginnen aan een speurtocht rond de Shibuya, Harajuku en Shinjuku Ueno sneaker winkels om het te vinden" Digital Air Max 95 "aan verschillende prijzen te winnen met behulp van uw smartphone. Sommige van de prijzen omvatten op maat gemaakte originele transparante dozen en gesigneerde schetsen van Lozano zelf.

Een paar dagen geleden gaven we je een eerste blik van een van de "Night Shade" colorway van de goedkoop nike air max thea, vandaag hebben we voor u een nieuwe colorway door de naam van 'Vivid Purple ". Laten we eens een kijkje op wat deze Nike Air Max 95 hybride te bieden heeft. De Nike Air Max 95 Ultra Moire JCRD is afgeleid van de Air Max 95 met moderne updates te helpen bij het passen in dit nieuwe tijdperk van sneakers. De Nike Air Max 95 Ultra Moire JCRD zal komen met een bovenste gemaakt van Jacquard breien. In aanvulling op de JCRD bovenste, komt het ook met Dynamic Flywire kabels en een zool die is afgeslankt als gevolg een lichtere constructie die bekend staat als Ultra Moire. De tussenzool komt in wat ik zou willen cement afdrukken noemen, terwijl de JCRD bovenste komt in een Vivid paars en fuchsia gekleurde bovenkant.

Deze frisse nieuwe colorway van de klassieke kopen nike air max thea leent dezelfde look van de nieuwe Air Max 90 PA "" Hot Lava "dat we eerder dit jaar zag maar met nieuwe kleuren. Met behulp van een nieuw geweven patroon op de teen, tong en rond de enkel, deze Air Max 90 is gekleed in een combinatie van Light Bone, licht grijs, goud en turkoois. Light Bone omvat het merendeel van de bovenkant met lichtgrijze details landing op de geweven panelen met goud. Turquoise omvat dan de Air Max branding op de enkel en de hiel en de middelste oogjes en branding op de tong patch. De alohadruk lijkt alsof het zal worden overeenstemming zomer hier bij ons, ongeacht wanneer de seizoenen veranderen. En dat is zeker cool met mij. De print van de Nike Aloha voor de 1984 Honolulu marathon is wat we zien op de Nike Air Max 1. Deze keer in het bijzonder, zien we een beige Nike Air Max 1 met koraal en bruine bloemen.

Offline

 

2016-01-06 03:11:41

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Ideas
  •  » Nike Air Max past in een nieuw tijdperk

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting