Zombie World RPG

A zombie RPG where you can create a character and RP in a zombie world

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Ideas
  •  » Nike Air Max is onmogelijk om te weigeren

#1 2015-12-22 03:34:17

gewrosdw
Member
Registered: 2015-12-22
Posts: 4
Website

Nike Air Max is onmogelijk om te weigeren

De goedkoop nike air max 1 viert 20 jaar van groot succes en prestaties. We hebben een scala van kleurstellingen en hybriden gedaan op de AM95, wat volgende is gezien? Hoe over een "gefokte" versie van de klassieke Nike Air Max sneaker? Ok, je hebt het! De nieuwste versie van de Nike Air Max 95 opts om dingen OG te houden als het gaat om het model / build van de schoen. Waar vindt u het verschil zal zijn op de kleurstellingen gebruikt op de schoen. Zwarte en rode moet een van de meest populaire colorways ooit gemaakt zijn, maar het is toch de AM95 te zetten tot het begint nu. De Nike Air Max 95 is samengesteld uit een Team Red en de Universiteit Rode gecombineerd met de zwarte mesh en zwarte tussenzool. Tweekleurige veters en oogjes begeleiden de schoen, terwijl weer een andere tint van rood op het spatbord / neus van de schoen.

Opnieuw met de grootheid. De kopen nike air max 1 Sneakerboot is terug op het weer, dit keer in een zwarte suède en leder samenstelling. We namen een kijkje bij de boterachtige bruine vertolking van dit model en nu hebben we meer dan verhuisd naar een meer veelzijdige stijl voor de dames. De zwarte suède langs de middenvoet, hiel en teen doos worden gecontrasteerd door Shiner zwart leder overlays dat de teen en de Nike Swoosh schetsen. In plaats van vast te houden aan alle zwarte veters, zien we een gevlekte witte sticker plaatsvinden. Afwerking van het ontwerp voor de Nike Air Max 1 Mid Sneakerboot is een gom zool. In aanvulling op de JCRD bovenste, komt het ook met Dynamic Flywire kabels en een zool die is afgeslankt als gevolg een lichtere constructie die bekend staat als Ultra Moire. De tussenzool komt in wat ik zou willen cement afdrukken noemen, terwijl de JCRD bovenste komt in een Vivid paars en fuchsia gekleurde bovenkant.

Ik denk dat de dames van Nike hebben echt gekregen verwend wit de nieuwste releases van het merk heeft te bieden had. Van die releases, zien we een fenomenale nemen op de nike air max 1 dames Hyperfuse dat is bijna onmogelijk om te weigeren. Dit vertolking van het silhouet lijkt alsof een uiteengetrokken zondag op, maar op de best mogelijke manier. Een mix van oranje tinten touch down op de bovenste, terwijl de lichtste toon benadrukt de tussenzool. Up naast hebben we de schoen komst gedaan in een "Woven Toe" design. De schoen is uitgerust met een mix van Black, Light Bone en Hot Lava. Een levendige geweven teen patroon is te vinden op de toebox, terwijl een witte tussenzool voegt enkele scherpe contrast. We hebben gezien bijna elk silhouet krijgen gedaan in Red van top tot teen, met inbegrip van de Nike Air Max 1 Ultra Moire, en nu zien we schoen gaan de tegenovergestelde route. De schoen wordt vervaardigd met een lichtgewicht geperforeerde bovenste komen en zal waar te vormen plakken.

Offline

 

2015-12-22 03:34:17

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Ideas
  •  » Nike Air Max is onmogelijk om te weigeren

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting